Nieuws

In welke mate wordt afval gesorteerd en gerecycleerd?

Eerder dit jaar hebben de bedrijven op ons bedrijventerrein een enquête ontvangen van Lieven Vandriessche, student Facilitair Management aan Odisee hogeschool. De ontvangen resultaten heeft hij verwerkt in een paper, dewelke u kan downloaden via deze link. Namens Lieven willen wij jullie bedanken voor de ontvangen resultaten en geven wij ook graag mee dat hij slaagde voor dit project, net als alle andere vakken in eerst zittijd.

Duurzaam woon-werkverkeer

Heb je altijd al eens een elektrische fiets willen proberen? Of heb je overwogen om de kinderen met de elektrische bakfiets naar school te brengen en daarna naar het werk door te fietsen? Of heb je als werkgever of bedrijf ooit overwogen om je werknemers van duurzame vervoermiddelen te laten proeven om hen zo van het gebruik ervan te overtuigen?

Dat kan! De testkaravaan is een initiatief van de provincie Oost-Vlaanderen om duurzaam woon-werkverkeer te stimuleren.

Vraag om meer informatie via drongen1@quares.be of klik op deze link.

Lees meer

‘Toontjeshuis’, sociaal project van zaakvoerder Durabrik

Dat ondernemers ook op sociaal vlak toppers zijn, is eerder een understatement. Dat wordt dezer dagen nog eens bewezen door Joost Callens, CEO van het bouwbedrijf Durabrik.  Met zijn sociaal project ‘Toontjeshuis’ wil hij een specifieke thematiek onder de aandacht brengen: het gebrek aan huisvesting voor mensen met een beperking.
Lees meer

Laat uw post ophalen, frankeren en verzenden

Wat je zelf doet…

Doe je meestal duurder!
Postzegels kleven, enveloppen door een frankeermachine halen, pakketjes labellen, een aangetekende brief versturen,… Het kost niet alleen tijd en moeite, maar ook geld.

Lees meer

Pendelbus naar het industriepark

Max Mobiel

Max Mobiel is een organisatie die collectief woonwerkvervoer regelt in de Gentse regio. Via een vaste route brengt Max Mobiel werknemers vlot en efficiënt naar industriepark Drongen I.  Het bundelt pendelaars van en naar de verschillende bedrijven gelegen in het park en brengt het tot aan de deur van hun bedrijf. Eens je bedrijf of uitzendkantoor aangesloten is kan je als werknemer, stagiair, uitzendkracht of sollicitant makkelijk beroep doen op de pendeldienst. Aan de hand van het reservatiesysteem kan je de ‘Max Mobiel’ boeken op 4 verschillende tijdstippen in het ochtend en namiddagblok. Weet dat uitbreiden van opstapmomenten steeds mogelijk is. Meer info over opstapplaatsen en momenten vind je hier.

Vertrek Gent Sint-Pieters
(Kiss&Ride voorkant station)

  • 07:05
  • 07:35
  • 08:00
  • 08:15

Vertrek Drongen I Industriepark

  • 15:55
  • 16:40
  • 17:07
  • 17:20

Aansluiten bij Max Mobiel kost niets. Bij interesse of vragen raadpleeg zeker de website of neem contact op via 09 242 80 40.

Jobevent zaterdag 27 januari van 10 tot 15 u

 

Kom op zaterdag 27 januari 2018 naar het bedrijventerrein Drongen I en maak kennis met de bedrijven en jobs in uw buurt.

Tussen 10.00 en 15.00 u kan u terecht op het bedrijventerrein Drongen I om kennis te maken met de aanwezige bedrijven en hun vacatures. Breng zeker uw CV mee!

Klik hier voor de vacatures.

Music For Life actie ‘Winterbar4life’ bij Heel

Heel Belgium neemt voor de eerste keer deel aan de warmste week van Music For Life.

Vrijdag 15 december vanaf 16.00 u zijn jullie van harte welkom in de Winterbar4life; Booiebos 25 – 9031 Drongen.

Voor de geld-inzamelactie werd gekozen voor de vzw Villa Rozerood.

Ook jullie steun is welkom!

Lees meer

Herfstdegustatie bij Vitis Vin zaterdag 21 en zondag 22 oktober

Vitis Vin nodigt jullie graag uit voor hun jaarlijkse herfstdegustatie!

ZA 21/10 – 14:00 tot 20:00

ZO 22/10 – 11:00 tot 17:00 

Lees meer

Best Sommelier of Belgium 2017 joins Vitis Vin

Vanaf 2 Januari 2017 mogen wij Joery De Lille, Beste sommelier van België 2016-2017, verwelkomen in het Vitis Vin team!

Lees meer

Subsidies voor verkeersveilig en ecologisch goederenvervoer

Om de omschakeling naar een veiliger en meer ecologisch transport te ondersteunen voorziet de Vlaamse overheid in een nieuw subsidiesysteem dat in voege zal treden in het najaar van 2017.

Lees meer