Wat je zelf doet…

Doe je meestal duurder!
Postzegels kleven, enveloppen door een frankeermachine halen, pakketjes labellen, een aangetekende brief versturen,… Het kost niet alleen tijd en moeite, maar ook geld.

Nevelland breidt zijn mailingdiensten uit en gaat naast het verwerken van industriële mailings ook de dagdagelijkse post bij bedrijven uit de Gentse regio afhalen, sorteren, frankeren en verzenden via de meest geschikte Last Mile partner. Na verschillende testen in het voorjaar zal vanaf september op dagelijkse basis alle post kunnen afgehaald worden.
Door het clusteren van brieven, aangetekende brieven en pakketten kunnen we via onze volumecontracten aan de beste tarieven versturen. Naast het samenwerken met Nevelland, een nabije buur wiens missie mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te werk te stellen is, levert dit ook een mooie besparing op aan porttarieven & verzendgemak voor u. Een dagelijkse routine & kostenplaatje waar vaak niet bij stil gestaan wordt.
Te klein in dagelijks volume? Hoeft niet zo te zijn, we maken graag een uitzondering voor ons industriepark en bekijken graag voor ieder bedrijf apart of we het kunnen meenemen in de vaste afhaalroutes.
Wij zijn er alvast enthousiast over jullie te laten kennismaken met deze nieuwe service.
Hoe dit te werk gaat en wat het voor u kan betekenen? Contacteer: Thomas Van Robays op thomasvr@nevelland.be voor meer info.