Groepsaankopen

green-energy-1024x727

Samenaankoop Groene Energie:

De vzw Drongen I wenst zijn leden te stimuleren om hun energiebehoeften zo duurzaam mogelijk in te vullen. Om bedrijven hiervan te overtuigen heeft de vzw Drongen I via de parkmanager een raamcontract groene stroom afgesloten voor de jaren 2014-2015.

 

 

 

Gezamenlijk afvalcontract:afval

De vzw Drongen I wenst zijn leden te stimuleren om bewuster om te springen met zijn afval. In vele gevallen kunnen de reststromen die een bedrijf als afval aanziet nog nuttig ingezet worden. Afval is dan ook opnieuw een grondstof voor bepaalde productieprocessen. Om de kost van afvalverwerking naar beneden te halen werd heeft de parkmanager voor de vzw Drongen I een gezamenlijk afvalcontract afgesloten waar de bedrijven gebruik van kunnen maken.

 

 

Samenaankoop beveiliging

De vzw Drongen 1 wenst zijn leden eens stil te laten staan bij de veiligheid van hun werkomgeving.  Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend, niets is echter minder waar: ieder uur van de dag wordt er ingebroken, worden winkels en tegenwoordig zelfs woonhuizen overvallen, richten branden onherstelbare schade aan en zijn er medische panieksituaties in zowel de huiselijke sfeer als de dagelijkse werkomgeving.

Zakelijk gezien hebben de gevolgen van brand, inbraak en overval minsten zoveel impact op de bedrijfsvoering en de veiligheidsbeleving van medewerkers en klanten. U wilt toch ook voorkomen dat uw bedrijf, uw medewerkers en/of klanten hiervan slachtoffer worden? Laat u dan vrijblijvend informeren over de mogelijkheden om uw bedrijf te beveiligen.

 

Andere samenaankopen lopende via vzw Drongen 1: 

  • Schoonmaak
  • Glaswas
  • Hygiëne
  • AED-toestellen

 

U kan steeds vrijblijvend contact opnemen met de parkmanager voor verdere informatie te verkrijgen.