anneleen-warmoes-durabrik-wint-kwinta-business-excellence-award

Het Vlaams Centrum voor Kwaliteitszorg besteedt veel aandacht aan kwaliteit via zijn contentplatform Kwinta. Daarop is informatie terug te vinden over alle aspecten van kwaliteitszorg, evenals informatie over opleidingen en vacatures. Kwinta reikt ook jaarlijks een aantal awards uit. Op 22 november heeft  Anneleen Warmoes, kwaliteitsmanager bij Durabrik Bouwbedrijven uit Drongen, de Kwinta Business Excellence Award 2016 in de wacht gesleept.

Volgens de jury heeft Anneleen Warmoes het meest overtuigd door een bewezen en verankerd “good to great” verbeterproject in haar organisatie op de sporen te zetten. Zo heeft ze haar collega’s geïnspireerd op hun weg naar excellence.

Verandertrajecten om een hele organisatie klantgericht te maken vergen volgens de jury veel volharding. “Die volharding plus het inzicht dat het van de mensen zelf moet komen illustreren duidelijk dat Anneleen Warmoes en haar organisatie duidelijk weten waar ze mee bezig zijn”, zegt de jury. Voor Durabrik is de erkenning in ieder geval nog maar eens een bewijs dat het bedrijf onder leiding van CEO Joost Callens enorm veel waarde hecht aan het op een menselijke manier benaderen van alle aspecten van de bedrijfsvoering.

Daarnaast kende de jury een nominatie toe aan Bart Maeyens van het West-Vlaamse Modular Lighting Instruments. De Kwinta Bachelor publieksprijs ging dan weer naar Matthias Dhaene, pas afgestudeerd aan de HoGent als bachelor rechtspraktijk. Hij kreeg de prijs voor zijn onderzoek naar sociale fraude in de bouwsector.

 

Bron: Made in Oost-Vlaanderen.