Nuscience wordt sterker op Aziatische markt

Nuscience Group en Jubilant Life Sciences kondigen een strategische marketingovereenkomst aan voor de distributie van Nuscience producten in India, Sri Lanka en Nepal.

Jubilant Life Sciences is een geïntegreerd globaal opererend farmaceutisch en life sciences bedrijf.

Nuscience Group, dat onder meer produceert in Drongen, is een wereldwijde producent van premixen,  concentraten, nutritionele concepten en additieven voor de veehouderij en  mengvoederindustrie. Volgens de overeenkomst zal Jubilant de producten van de Health4U business unit van Nuscience vermarkten in India, Nepal en Sri Lanka. De  producten zijn bestemd voor de pluimveemarkt en brengen voordelen met zich mee voor opfokbedrijven, slachtkuiken producenten en integraties.

Han van der Broek, Business Development Manager, Asia, Health4U business unit, Nuscience toont zich in zijn nopjes. “Wij zijn zeer tevreden met deze aanstelling van Jubilant als onze strategische marketingpartner in India, Sri Lanka en Nepal. Jubilant is een zeer gerespecteerde speler in de lokale pluimveesector, een vooruitstrevend bedrijf, dat ons het vertrouwen geeft in staat te zijn de Nuscience producten en concepten succesvol op de markt te brengen”.

 

Bron: “Made in Oost-Vlaanderen”.