Adres: Booiebos 4 – 9031 Drongen (Gent)
Telefoon: + 32 9 282 60 30
E-mail: infra@willemeninfra.be
Website: www.willemeninfra.be

Activiteit: Wegenbouw

Beschrijving:

Op 1 juli 2018 werden Aswebo nv – Drongen, Aannemingen Van Wellen nv – Kapellen en Kumpen nv deel infra – Hasselt gefuseerd tot Willemen Infra nv met hoofdzetel in Drongen (Willemen Infra regio West) en vestigingen in Hasselt (Willemen Infra regio Oost), Kapellen (Willemen Infra regio Noord) en Fleurus (Willemen Infra région Sud).

WILLEMEN INFRA beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de uitvoerende werken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben we in eigen beheer: laboratoria, studiediensten, onderhoudsdiensten, landmeters, signalisatie, … Ook in de haven en de petrochemie zijn we sterk vertegenwoordigd. Met onze vijf asfaltproductieplants, een 50 % participatie in die van Villers-Le-Bouillet en twee mobiele betoncentrales zijn we ook een van de belangrijkste producenten van asfalt en wegenisbeton. Verder beschikken we ook over eigen recyclingsites waardoor we een actieve bijdrage kunnen leveren aan het hergebruiken van beton-, asfalt- en bouwpuin. We dragen duurzaamheid hoog in het vaandel. Dit uit zich enerzijds in het voortdurend nastreven van de hoogst mogelijke kwaliteit en veiligheid tijdens de productie van de materialen en de uitvoering van de werken. Anderzijds in het belang dat we hechten aan de impact van onze activiteiten op het milieu en de maatschappij.

Willemen Infra is onderdeel van de business line Infra van Willemen Groep, samen met Mobilmat (klein onderhoud en herstel asfalt- en betonwegen), transportbedrijf Vandamme-Madoe en Kumpen Renovatietechnieken, gespecialiseerd in de renovatie van gas-, water- en rioleringsstelsels.