Joost Callens, CEO van Durabrik werd in Technopolis verkozen tot Corporate Social Responsibility (CSR) professional of the year!

Joost was de winnaar in de categorie voor KMO’s en in de categorie voor grote bedrijven won Ann Vandenhende van Spadel  de prijs.

De CSR award wordt georganiseerd door Time4Society en bekroont een persoonlijkheid die een strategische en inspirerende rol speelt op het vlak van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). De 10 koppige jury onderzocht in totaal 60 ingediende dossiers en evalueerde 4 aspecten: de sociale pijler, de ecologische pijler, de economische pijler en de samenwerking met de stakeholders.

 

Joost bracht in zijn dankwoord een mooi gedicht van Toon Hermans met de titel “Er moeten mensen zijn die zonnen aansteken”.  Een heel toepasselijk gedicht voor een award die vooral als doel heeft om andere bedrijven te inspireren.