De Isolatiegroep Isotrie met hoofdzetel in Drongen Gent, heeft vorige week de sectorgenoot Na-Iso uit Oudenaarde overgenomen. Zo versterkt Isotrie met zijn activiteiten in Oost-Vlaanderen.

Na-Iso werd werd opgericht door Erna en Eddy D’Haene – Dhondt in 1998. De firma is gespecialiseerd in PUR spuiten en spouwisolatie. Met het pensioen in zicht werd gezocht naar een overnemer voor de isolatieactiviteiten. Met de overname door Isotrie is Na-Iso tevreden dat de activiteiten op dezelfde degelijke manier verdergezet kunnen worden.

 

Isotrie werd in 1984 opgericht. Er werd gestart met het ontplooien van een activiteit van gespoten polyurethaan (PUR) schuim door Carlos Van De Velde als jong afgestudeerd ingenieur na 3 jaar ervaring met gespoten polyurethaan. In 1989 werden de eerste werven met gespoten PUR schuim als vloerisolatie gerealiseerd. Kwaliteit en service werden hoog in het vaandel gedragen en een technische goedkeuring werd al snel behaald. Door de sterke interne groei en overnames telt Isotrie 5 vestigingen en mocht Isotrie zich al vrij snel marktleider noemen in België en Luxemburg.

Gespoten PUR schuim als vloerisolatie was een onontgonnen markt in Frankrijk. Ook hier was Isotrie pionier en trendsetter. In 2008 behaalde Isotrie als eerste een technische goedkeuring (Avis Technique). Momenteel telt Isotrie een netwerk van een 30 tal plaatsers, verspreid over het volledige Franse grondgebied.

 

In zijn eigen labo blijft Isotrie verder werken aan kwaliteitszorg en nieuwe ontwikkelingen zoals de eigen ontwikkeling voor akoestische isolatie Tremblex. Met vijf vestigingen verspreid over de verschillende provincies bestrijkt Isotrie heel het land en het Groothertogdom Luxemburg. Altijd een vestiging in de buurt.

 

Al meer dan 30 jaar is Isotrie de specialist op het vlak van isoleren met gespoten PUR isolatie. Gespoten polyuréthaanschuim is een hoogwaardig isolatiemateriaal dat de beste luchtdichtheid garandeert.

Elke dag realiseren onze gespecialiseerde Isotrie isolatieteams 50 werven met PUR isolatie of ingeblazen glaswol. Isotrie is marktleider in isolatie bij nieuwbouw en renovatie en werkt zowel rechtstreeks bij de particuliere eindklant als in onderaanneming voor aannemers en chapebedrijven, zowel bij renovatie als nieuwbouwprojecten. Onze gespecialiseerde teams hebben ruime ervaring in vloerisolatie, muurisolatie, dakisolatie, zolderisolatie en kruipkelderisolatie.

 

Voor meer informatie kan de pers zich wenden tot algemeen directeur Isotrie Groep Werner Van Loon Werner.van.loon@isotrie.com | +32 9 240 99 99 | Booiebos 8, 9031 Drongen (Gent) – www.isotrie.com

https://www.facebook.com/Isotrie/ –  https://twitter.com/Isotriehttps://www.linkedin.com/company/isotrie

 

knipsel1                 knipsel2