Graag brengen wij u op de hoogte van een wijziging van de verkeerssituatie in uw buurt. Zoals u weet voert Aquafin sinds begin dit jaar werken uit in Baarleveer. Nadat eerst het slechte weer de planning door elkaar heeft geschud, is het nu de slechte staat van de bestaande leidingen die een wijziging van de planning noodzakelijk maakt. Om de veiligheid van de weggebruikers te kunnen garanderen, zal het kruispunt Baarledorpstraat-Kloosterstraat reeds vanaf maandag 14 maart 2016 om 7u ‘s morgens volledig afgesloten worden voor gemotoriseerd verkeer. Gelieve tijdig uw wagen te verplaatsen tot buiten de werkzone. Het kruispunt zal, onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden, afgesloten blijven tot half mei 2016.

 

Voor voetgangers en fietsers blijft de doorgang op het kruispunt mogelijk. Het doorgaand gemotoriseerd verkeer wordt via de N437 omgeleid naar de op- en afrit nr. 12 van de E40 te Nevele. Indien u in de Kloosterstraat of achterliggende straten moet zijn, kan u vanuit Gent omrijden via de Baarleveldestraat en de brug aan het Industriepark-Drongen. Vanuit Deinze is het aangeraden de omleiding voor doorgaand verkeer te volgen. Dit betekent via de N437 naar oprit 12 van de E40, richting Gent. Via afrit 13 bereikt u de Baarleveldeweg (zie hierboven).

 

Het verloop van dit project kan u ook volgen via de website www.aquafin.be. Op deze site klikt u rechts op ‘werken per gemeente’, vervolgens selecteert u links onderaan ‘Drongen’, waar u onder ‘Afkoppeling Kloosterstraat’ de detailfiches kunt selecteren.

 

Hebt u toch nog vragen over de uitvoering van dit project, dan kan u alle werkdagen tussen 8u en 19u terecht bij het contactcenter van Aquafin op het nummer 03 450 45 45 of via mail contact@aquafin.be. Bij noodgevallen kan u buiten de werkuren en in het weekend gebruik maken van het gratis noodnummer: 0800 16 603.

 

De werfkeet van de aannemer bevindt zich in de Noordhoutstraat. Met praktische vragen kan u zich ook rechtstreeks richten tot de werfleider van aannemer Aclagro, dhr. Kjell Hamelink, gsm 0496 27 15 94.

 

logo gent                                                              logo aquafin