car free day

Wegenbouwer en asfaltproducent Aswebo uit Drongen, die samen me een hele trits andere bedrijven tot de Willemen Groep behoort, neemt op donderdag 17  september opnieuw deel aan Car Free Day, een initiatief van Taxistop en Bond Beter Leefmilieu dat kadert in de Week van de Mobiliteit.

“Daarmee moedigen we al onze medewerkers aan om de wagen zoveel mogelijk aan de kant te laten”, klinkt het bij communicatieverantwordelijke Loïc Verstraeten. “Onze CEO Tom Willemen geeft alvast het goede voorbeeld en komt met de trein naar Gent-Sint-Pieters. Daar stapt hij om 7u55 op de Max Mobiel, een pendelinitiatief van de stad Gent die hem naar het industrieterrein Drongen 1 brengt.”

Net als de voorbije twee jaar doet Willemen Groep mee met Car Free Day en werkt het zelf ook een aantal initiatieven uit voor haar medewerkers.

Medewerkers van Aswebo die deelnemen aan Car Free Day kunnen zich verwachten aan:
– een geschenkje – testritten met groene wagens en elektrische testfietsen – een gratis carwashbeurt voor elke carpooler – een traktatie op een gezond ontbijt voor iedereen die te voet, met de fiets, met het openbaar vervoer of al carpoolend naar het werk komt – een Car Free Day-lunch in het bedrijfsrestaurant.